Qui som

Som un grup d’amigues i amics amb una afecció comú: la natura, les ganes de descobrir nous horitzons, la passió per tots els esports de muntanya…

Ja feia anys que ens anàvem trobant per les diferents sortides i activitats que es realitzaven per la comarca, per lliure o organitzades per altres entitats de les nostres terres. Cada cop ens trobàvem més gent de La Ràpita, i un bon dia vam decidir, que donat que tanta gent del poble teníem la mateixa fal.lera, per què no ens organitzàvem i ens muntàvem nosaltres les nostres activitats i entre tots la fèiem ben grossa…?

La idea va prendre forma l’any 1999. Ens organitzem en base a uns Estatuts que són públics, oficials i que recullen totes les exigències que les lleis de Catalunya marquen per a aquest tipus d’entitats.

Al Centre hi ha una Junta Directiva, formada per tots els socis que van participar en la reunió de fundació de l’entitat, i que s’ha anat ampliant i modificant en el seu moment tal i com marquen els estatuts.

Ens reunim tots els dijous a les 21:00 al local Espai Entitats (La Ràpita) per decidir, programar o senzillament xerrar. Allà podreu trobar tot tipus d’informació.

També elaborem un Full Informatiu periòdicament, que es distribueix entre els socis, amb diferents informacions relatives al centre. Els socis cada sis mesos, paguem una quota per al manteniment de la entitat. Podeu adreçar-vos a nosaltres per rebre informació sobre els diferents tipus de quotes que tenim establertes.

Des d’ara també podreu fer servir aquesta pàgina per posar-vos en contacte amb nosaltres, col·laborar…

De tot això que us expliquem ja fa molts anys, i d’aquell primer grup de gent que ens vam reunir per tirar endavant aquest projecte, en hem convertit en més de 300 socis, no està gens malament!

Us esperem!